nh-boa

Over NH-Boa

NH bouwkundig ontwerp- en adviesbureau (kortweg NH) uit Egmond aan den Hoef is al 22 jaar actief als bouwkundig ontwerp- en adviesbureau.

Waarvoor kunt u een beroep op ons doen?
U kunt bij ons terecht met elke bouwgerelateerde vraag of probleem, in elk stadium. Van ontwerp tot oplevering zijn wij de aangewezen partij om u bij te staan met advies, ontwerp en management.

Visie
"Een tevreden opdrachtgever is onze beste reclame". Ons doel ligt bij het vormgeven van de wensen van een opdrachtgever binnen het gestelde budget.Dit streven vormt samen met andere aspecten zoals locatie en wetgeving een puzzel. Het is de uitdaging om alle puzzelstukjes samen te voegen tot de beste oplossing: een functioneel betaalbaar gebouw, passend bij de opdrachtgever en op de plek waar het wordt gebouwd/gerenoveerd.

Organisatie
NH-BOA commmuniceert is een laagdrempelige, compactie organisatie, die dankzij een breed specialistische netwerk van (externe) adviseurs en bouwkundigen haar capaciteit snel kan opschalen. De samenstelling van het team passen wij aan de complexiteit van een project aan.